ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΣΦΥΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ;

Πέστε μας τη γνώμη σας για τη δημαρχία Σφυρή! Οι κάτοικοι της Ερμιονίδας απαντούν στο νέο ερώτημα του psifisto.gr

Δύσκολες ημέρες προβλέπονται για τον Δημήτρη Σφυρή καθώς τοhttp://psifisto.gr/,  η εξειδικευμένη πλατφόρμα έκφρασης γνώμης μέσω ψηφοφοριών, ανέβασε το ερώτημα «Πως κρίνετε την 5ετία Σφυρή στο Δήμο Ερμιονίδας».

Η φύση του ερωτήματος αναμένεται να προκαλέσει έντονη συμμετοχή των Δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Ερμιονίδας. Δεδομένης δε της πανθομολογούμενης κάμψης της δημοτικότητος του απερχόμενου Δημάρχου, θα τύχει σίγουρα πολλών συζητήσεων και πιθανών διαμαχών.

Να θυμίσουμε ότι ο προσωποπαγής τρόπος άσκησης της διοίκησης του δήμου από τον  Δημήτρη Σφυρή οδήγησε σε αποχωρήσεις Δημοτικών Συμβούλων και δικαστικές εμπλοκές του ιδίου και κάποιων πολύ στενών συνεργατών του.

Οι 2 στους 3 δεν έχουν καλή γνώμη για τη δημαρχία Σφυρή

Η ψηφοφορία με θέμα «Πως κρίνετε την 5ετία Σφυρή στο Δήμο Ερμιονίδας», που διεξήχθη κατά την διάρκεια του προηγούμενου 15θήμερου από την εξειδικευμένη πλατφόρμα http://psifisto.gr/ παρουσίασε από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα, μια σταθερή εικόνα. Η περίοδος της δημαρχίας  του Δημήτρη Σφυρή χαρακτηρίσθηκε ως κακή ή μέτρια από το 68% των ψήφων. Αναλογικά, λιγότεροι από 1 στους 3 υπερασπίσθηκαν την 5ετία του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου, ρωτήθηκε από το akromolio.gr να σχολιάσει τον τρόπο που ψήφισαν οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία και είπε τα εξής:

«Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη από την εξειδικευμένη πλατφόρμα psifisto.gr δικαιώνει όλες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης.  Τα κρίσιμα θέματα του δήμου, που δεν τα άγγιξε ο κ. Σφυρής, ήταν αυτά που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα».


Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία είναι ανεπίσημη και δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του επισκέπτη της ψηφοφορίας ttp://psifisto.gr

Related Post

0 Comments

leave a comment